Nesreća u Priboju: Taksi vozilo pregazilo pješaka koji je ležao na kolovozu
Priboj, foto: Ilustracija

Preminuo u vozilu Hitne pomoći

Nesreća u Priboju: Taksi vozilo pregazilo pješaka koji je ležao na kolovozu

U noći između utorka i srijede u Priboju je stradao pješak Đ.E.,saopštili su iz Policijske uprave u Prijepolju, dok je potparolka Osnovnog javnog tužilaštva Jasminka Bošković kazala da se radi na utvrđivanju tačnih okolnosti pod kojima je pješak stradao te da je naložena njegova obdukcija.

Pješaka Đ.E. je pregazilo taksi vozilo dok je ležao na putu, nedaleko od jednog ugostiteljskog objekta u Starom Priboju,pišu Novosti.

Sumnja se da je pješak bio u alkoholisanom stanju usljed čega se našao na kolovozu, te da ga vozač nije primijetio i da je prešao preko njega.

Na lice mjesta brzo je stigla ljekarska ekipa koja je pokušala da spase život nesrećnom čovjeku, međutim on je preminuo u vozilu Hitne pomoći na putu od Priboja ka bolnici u Užicu.

Nakon što stigne obdukcioni nalaz i pošto se utvrde ostale činjenice vezane za ovu nezgodu znaće se da li će vozaču taksi vozila biti određen pritvor, .

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.