Košarkaši Budućnost Volija posjetili pacijente dječije bolnice: Ohrabrenje u prazničnim danima
Foto:KK Budućnost

Košarkaši Budućnost Volija posjetili pacijente dječije bolnice: Ohrabrenje u prazničnim danima

Predsjednik i igrači KK Budućnost Volija posjetili su danas Institut za bolesti djece.

Predsjednik kluba Dragan Bokan kazao je da praznični dani kojima ispraćamo staru i započinjemo novu godinu predstavljaju posebnu radost za mališane. Na žalost, kako je rekao, veliki broj djece te dane neće provesti kod svoje kuće, u toplom porodičnom okrilju.

"Želimo da bar malo olakšamo djeci koja su na liječenju  boravak u bolnici uoči praznika i danas je naš cijeli tim  u posjeti Institutu za bolesti djece u Kliničkom centru.Pripremili smo 110 poklon paketića i nadamo se da ćemo unijeti bar malo radosti i ohrabrenja malim pacijentima dječije bolnice.Budućnost Voli želi da bude  promoter zdravog  stila života i odgovornosti prema sebi i drugima. Naš klub će i u buduće biti pravi reprezent Crne Gore, sa dubokom sviješću da je briga o onima kojima je to najpotrebnije naša dužnost i obaveza.", kazao je Bokan.

KKBuducnostVoli011

Foto:KK Budućnost

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.