Nikola Ivanović i Milena Jakšić najbolji u 2018.
Nikola Ivanović

Izbor Košarkaškog saveza CG

Nikola Ivanović i Milena Jakšić najbolji u 2018.

Nikola Ivanović, plejmejker Budućnosti Volija, i Milena Jakšić, kapitenka Budućnosti Bemaxa, najbolji su košarkaš i košarkašica u 2018. godini u izboru Košarkaškog saveza Crne Gore (KSCG).

Ivanović je nosio Budućnost do istorijske titule u ABA ligi, a uz to je jedan od važnijih igrača reprezentacije.

Milena Jakšić predvodila je ženski klub Budućnost do triple krune. 

Trener barskog Mornara Mihailo Pavićević izabran je za najboljeg trenera, dok kada su u pitanju igrači u inostranstvu, za najboljeg košarkaša izabran je igrač Valensije i kapiten crnogorske reprezentacije Bojan Dubljević, dok kod dama priznanje ide u ruke Snežane Aleksić, koja je iza sebe ostavila odličnu sezonu u dresu bugarskog Beroea. 

Za najboljeg mladog igrača proglašen je Miloš Popović, krilni centar Lovćena, dok je drugu godinu zaredom titula najtalentovanije košarkašice pripala Dragani Živković iz Budućnosti Bemaks.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.