Tivat: Počela primjena mjera suzbijanja devijantnog ponašanja u blizini škola
OŠ „Drago Milović“

Tivat: Počela primjena mjera suzbijanja devijantnog ponašanja u blizini škola

Služba obezbjeđenja i zaštite dvorišta OŠ „Drago Milović“ i „SMŠ Mladost“ u popodnevnim i večernjim časovima počela je sa radom krajem novembra, a nedavno je uveden i video nadzor dvorišta i parkinga kod škola u Tivtu, saopšteno je iz Opštine Tivat.

Kako se dodaje, set mjera zaštite i bezbjednosti učenika i suzbijanja devijantnog ponašanja u školskim dvorištima koji realizuje Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja, dogovoren je na sastanku predsjednika Opštine Tivat Siniše Kusovca sa direktoricama tivatskih školaJovankom Vujačić i Ružicom Lazarević, predsjednicom Savjeta roditelja Anom Matijević, predstavnicom školskog odbora Ivanom Soldat, načelnikom Odjeljenja bezbjednosti Tivat Draganom Kontićem i sekretarkom za mlade, sport i socijalna pitanja Darkom Ognjanović.

"Na inicijativu predsjednika Kusovca, obodom dvorišta Osnovne škole „Drago Milović“ i Srednje mješovite škole „Mladost“ biće pojačana i konstrukcija ograda. Takođe, povećan je i broj policijskih patrola u ovom rejonu, posebno u večernjim satima", kažu iz lokalne uprave.

Sa sastanka je ranije upućen zajednički apel roditeljima, nastavnom osoblju i svim građanima da obavezno prijave Odjeljenju bezbjednosti neprimjerno ponašanje kako učenika tako i drugih građana u dvorištu i nepodrenom okruženju škola.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.