Pouzdan, satkan od emocija, brižan i pažljiv, ali ako ga izdate više ne postojite za njega
Ilustracija

Evo o kojem se horoskopskom znaku radi

Pouzdan, satkan od emocija, brižan i pažljiv, ali ako ga izdate više ne postojite za njega

Ako mu povjerite tajnu, ćutaće ko zaliven. Ako ga izdate, za njega više ne postojite.

Iako ga bije glas da je vrlo osjetljiv i sav satkan od emocija ovaj znak je mnogo više od toga. Izuzetno pouzdan, a svoju stidljivost često prikriva luckastim ponašanjem kojom oduševljava sve prisutne. Ipak, da biste shvatili suštinu njegovog bića, morate mnogo da zagrebete ispod površine. On je prvi u nizu vodenih znakova, jedan i jedinstveni Rak. 

Kralj promjenljivog raspoloženja 

Iako ne voli da ga doživljajvaju kao preosjetljivog, Rak je upravo takav. Jednog momenta se kikoće na sav glas, drugog već ćuti ko zaliven. Ako ga povrijede ili uznemire, ovaj znak istog momenta prestaje da priča. On se povlači u svoju ljušturu i ne izlazi iz nje sve dok se ponovo ne vrati u normalu. 

Pretjeruje sa analizom u ljubavnom odnosu 

Rak važi za izuzetno brižan i pažljiv znak, zato i sa posebnom pažnjom osluškuje šta partner govori ili radi. Ali on je u tom poslu toliko detaljan da je u stanju da svaku rečenicu razlaže na najsitinije činioce, pitajući se šta je njegova druga polovina time mislila. U svakom Raku čuči skriveni detektiv koji provjerava i upoređuje sve što čuje i vidi, a zatim donosi zaključke koji su nerijetko potpuno netačni. 

Pobjednik u svakoj raspravi 

Možda djeluje krhko i osjetljivo, ali Rak je nenormalno tvrdoglav. On će svojim argumentima pokoriti svog protivnika u svakoj raspravi, bez obzira da li je zaista u pravu ili ne. On će biti uporan, gurati svoju stranu priče i neće odustati sve dok mu ne kažete da vas je pobijedio. 

Porodica i prijatelji uvijek na prvom mjestu 

Pripadnici ovog znaka su nevjerovatno vezani za članove svoje porodice. Pored njih, najvažnije osobe u životu jednog Raka predstavljaju njihovi prijatelji, koje često doživljavaju kao usvojene članove svoje familije. Ukoliko porodica i najbliže društvo daju zeleno svijetlo za potencijalnog partnera, onda će se Rak upustiti u novu vezu. Naravno da se podrazumijeva da taj partner mora da se dobro slaže sa ljudima koji su Raku najbitniji inače im je veza osuđena na propast. 

Za voljenu osobu idu i na Mjesec ako treba 

Kada je zaljubljen, Raka to osjećanja prožima do koske i on se daje partneru u potpunosti. On ne razmišlja o tome da li je prenaglio što svoje emocije servira na tacni, da li će biti povrijeđen već bez pitanja uloži sve svoje u vezu. Njemu je najbitnije da na svaki mogući način usreći voljenu osobu. Kad vas zavoli Rak, on će učiniti da se osjećate kao najbolja i najdivnija osoba na ovoj planeti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.