Đoković u porodičnoj atmosferi čeka egzibicioni turnir Mubadala: Za sparing partnere izabrao braću
Foto: Instagram

Atmosfera za rad bila zagarantovana

Đoković u porodičnoj atmosferi čeka egzibicioni turnir Mubadala: Za sparing partnere izabrao braću

Porodični ambijent Novaku Đokoviću najviše prija čak i kad su u pitanju pripreme za novu sezonu.

Kao sparing partnere na terenima u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, izabrao je braću - Marka i Đorđa, pa je dobra atmosfera za rad bila zagarantovana.

Mlađi tandem je bio sa jedne strane i imao je priliku da "namuči" starijeg brata, koji je sam pokrivao drugu polovinu terena.

Definitivno, Novak u veselom raspoloženju dočekuje start egzibicije u Mubadali.

"Merhaba (zdravo)! Uzbuđen sam što igram na Mubadala turniru ove sedmice i što zvonim na vrata Novoj godini u Ujedinjenim Arapskim Emiratima" - poručio je Novak na "Tviteru".

Najbolji teniser svijeta izlazi na teren u petak, kada će odmjeriti snage u polufinalu sa boljim iz duela Dominik Tim - Karen Kačanov, koji se igra dan ranije.

U drugom polufinalnom susretu sastaće se Rafael Nadal i pobjednik meča Hjon Čung - Kevin Anderson.

Prvi zvanični turnir Đoković igra u Dohi, a traje od 31. decembra do 5. januara.

Dva puta je bio šampion na tom takmičenju, 2016. i 2017. godine.

Večernje novosti

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.