Nejmar sanja o povratku u Barselonu
Nejmar da Silva

Povratak komplikovana operacija, ali ne i nemoguća

Nejmar sanja o povratku u Barselonu

Zvijezda Pari Sen Žermena, Brazilac Nejmar da Silva, ima veliku želju da se vrati u redove Barselone.

Kako je preneo list "As", pozivajući se na neimenovane izvore sa "Kamp Nou" stadiona, Brazilac je u stalnom kontaktu sa klubom i ne krije da sanja o povratku, a čini se da su i u Barseloni zainteresovani za to.

Problem je što bi proces povratka Brazilca u Barselonu bila prilično komplikovana operacija, doduše, ne i nemoguća.

"Nejmar tokom sledeće sezone nema izlaznu klauzulu, ali zato bi mogao da ode 2020. kada će odšteta biti 215 miliona eura", prenosi "As" uz pozivanje na pouzdane izvore iz kluba.

Kao moguća opcija pominje se da bi Barselona bila voljna da Parižanima proslijedi Usmana Dembelea plus novac. 

"Kada Nejmar dođe u Barselonu, on obavezno svrati i do svlačionice domaćina. Šteta je što je otišao jer je ovdje imao sve. Vidjeli bismo kako bi ovdje reagovali na njegov eventualni povratak", izjavio je španskom listu izvor iz Barselone. 

Za Barselonu je problem što bi u slučaju da želi da ga angažuje u januaru ili narednog ljeta, morala da plati znatno više od 215 miliona. Za njega se raspituje i Real, ali Nejmara zanima samo Barselona. 

Brazilac je ove sezone u dresu Pari Sen Žermena odigrao 19 utakmica u svim takmičenjima i postigao 16 golova uz osam asistencija.

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.