Novogodišnji paketići i nezaboravno druženje sa djecom iz Resursnih centara
Foto: Screenshot

Umjesto proslave 40 godina postajanja pripadnici SAJ-a obradovali mališane

Novogodišnji paketići i nezaboravno druženje sa djecom iz Resursnih centara

Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) posjetili su Resursni centar za djecu i osobe sa intelektualnim smetnjama i autizmom „1. jun“ i Resursni centar Podgorica. Polaznici ta dva centra od specijalaca su dobili novogodišnje paketiće, ali i nezaboravno druženje.

Pripadnici SAJ-a pokazali su nekoliko borilačkih tačaka.

Najjači aplauz dobila je vježba u kojoj je policajka savladala nekoliko napadača. 

"Obradovao sam se vježbi, da vidim kako izgleda oprema, kako to rade policajce, vježbe", kazao je jedan od najmlađih za RTCG.

Untitled

Umjesto proslave 40 godina postajanja SAJ-a, pripadnici te elitne jedinice su odlučili da didaktičkim igračkama i novogodišnjim paketićima obraduju mališane prvog juna i Resursnog centra Podgorica.

"Našu svečanost zamijenili smo za druženje s djecom i uradili pokaznu vježbu, trudili se da dogovorimo sva njihova pitanja, kako bi znali da su policajci njihovi iskreni prijatelji i uvijek tu kada im zatreba", istakao je za TVCG komandir "A" tima u SAJ-u Miloš Rakonjac.

Direktorica Resursnog centra Podgorica je naglasila da djeca zahtijevaju stalnu promjenu aktivnosti, zbog čega su uživali. 

RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.