Težak udes kod Kruševca: Jedna osoba poginula, 13 povrijeđeno
foto S.Babović

Težak udes kod Kruševca: Jedna osoba poginula, 13 povrijeđeno

Jedno lice je poginulo, a 13-oro povrijeđeno u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se u utorak oko 15 sati dogodila u mjestu Šanac, na putu Kruševac – Varvarin. U sudaru auto-šlepa i autobusa vozač šlepera G.V.(49) iz Varvarina stradao je licu mjesta i vatrogasci su dugo izvlačili smrskano tijelo nesrećnog vozača.

U autobusu kruševačkog prevoznika “Jugoprevoz” povrijeđeni su putnici, ali prema informacijama iz bolnice, van životne opasnosti.

-Auto-šlep se kretao iz smjera Kruševca, a autobus iz suprotnog smjera, saobraćao je redovnom linijom – iznosi izvor “Novosti”.-Iz za sada nepoznatih razloga vozač G.V.je skoro isjekao krivinu i udario u stub autobusa. Od siline udarca prednje strane vozila su teško oštećene, a auto, koji je prevožen na teretnjaku, završio je u obližnjoj njivi!

Vozač autobusa nije povrijeđen, osim što je u stanju šoka, a putnici su opservirani u Urgentnom centru i na Hirurškom odjeljenju. Uviđaj je potrajao do kasno poslijepodne. U policiji potvrđuju da je na licu mjesta od zadobijenih povreda preminuo vozač šlep-vozila.

- 13 osoba primljeno je u Urgentni centar i nisu životno ugroženi-navode u kruševačkoj policiji. - Uviđaj je izvršio osnovni javni tužilac sa pripadnicima saobraćajne policije iz Kruševca.

Prema nezvaničnim saznanjima “Novosti”, pokojni vozač bio je rodom iz sela Maskare, a živio je u Varvarinu, gdje kažu da je imao kafanu kod Pojata i kafić u rodnom mjestu, ali se, pričaju bavio i prodajom auto-djelova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.