Taksista nakon vrijeđanja fizički napao komunalne policajce
Ilustracija

Podnesena krivična prijava

Taksista nakon vrijeđanja fizički napao komunalne policajce

Zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti Komunalna policija podnijela je krivičnu prijavu protiv J.R. Komunalni policajci Glavnog grada fizički su napadnuti danas oko 11 časova u vršenju komunalnog nadzora.

"Naime, prilikom kontrole auto-taksi prevoza na Bulevaru Vilija Branta zatekli su lice J. R. u obavljanju nelegalaog auto-taksi prevoza putničkim motornim vozilom registarskih oznaka PG FT 405.

U toku nadzora J.R. je vrijeđao, omalovažavao, a zatim fizički napao službenike Komunalne policije Glavnog grada, koji su primjenom zakonski propisanih ovlašćenja savladali pomenuto lice", saopšteno je iz PG Biroa.

Tom prilikom komunalni policajci Glavnog grada-Podgorica su zadobili tjelesne povrede, a J.R. je uz podnešenu prijavu priveden u prostorije CB Podgorica  i predat policijskim službenicima na dalju nadležnost.

"Naglašavamo  ovo nije prvi slučaj napada na službenike Komunalne policije, već da ih je bilo nekoliko u prethodnom periodu, a komunalni policajci će nastaviti da primjenjuju svoja ovlašćenja prema licima koja ne poštuju zakonske propise i odluke nadležnih organa", kazali su iz PG Biroa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.