Objavljena
Aleksandar Milić Mili i Surreal, foto: Printscreen

Muzički prevrat

Objavljena "Marihuana" Miligrama, Karleuše i Surreala! (VIDEO)

Miligramova pjesma "Marihuana" premijerno je objavljena na zvaničnom Jutjub kanalu Miligrama večeras u 21 h. Gosti u istoj su Jelena Karleuša i reper Surreal.

Akteri ove pjesme su najavili da ova numera daje potpuno novi zvuk na muzičkom nebu , ali i nosi snažnu poruku o marihuani koja se koristi u medicinske svrhe. 

"Marihuana" je prva u nizu 7 pjesama koje će Miligram, na čelu sa najuspešnijim domaćim kompozitorom, muzičkim producentom i aranžerom Aleksandrom Milićem Milijem, izbaciti do aprila 2019. godine.

mili222830x0

Jelena Karleuša, foto: Printscreen

Pjesma će uzdrmati estradu novim muzičkim pravcem i visokobudžetnom produkcijom.

Posle dugo vremena od hita "Ko ovu dramu režira", Mili i Karleuša su ponovo napravili saradnju.

“Čim sam krenuo sa radom na pjesmi, znao sam da je Jelena Karleuša prava žena za energiju koju ova numera nosi. Ona je majstorski odradila svoj dio posla. Bez obzira na to što su snimanja bila prenaporna, nijednog trenutka se na njoj nije vidio umor.,” rekao je ranije Mili.

I Karleuša je najavila da će pjesma pomjeriti sve standarde.

“Meni je mnogo drago što je došlo do ove saradnje. Mislim da će pjesma da pomjeri sve granice i standarde. Hrabra je i nosi ima jasnu poruku iza naizgled komercijalne note. Ovaj spoj ličnosti, tematike i zvuka je nešto što niko nije očekivao,” rekla je JK.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.