Porodična tragedija u Herceg Novom: Sin ubio 80-godišnjeg oca pa izvršio samoubistvo
ilustracija

Policajci u naselju Sušćepan zatekli dva beživotna tijela

Porodična tragedija u Herceg Novom: Sin ubio 80-godišnjeg oca pa izvršio samoubistvo

U Herceg Novom su se dogodili, kako se sumnja, ubistvo i samoubistvo, saopšteno je iz Uprave policije. Kako se sumnja, 43-godišnji njemački državljanin je ubio 80-godišnjeg oca pa izvršio samoubistvo.

Postupajući po prijavi susjeda da već nekoliko dana nisu viđali komšije, policijski službenici CB Herceg Novi su izašli na lice mjesta i u jednoj kući u naselju Sušćepan zatekli dva beživotna tijela.

"Preduzetim mjerama i radnjama na licu mjesta hecegnovska policija je utvrdila da se radi o ocu i sinu, stranim državljanima, E.L. (43) i K.H.L. (80), nastanjenim u Herceg Novom", stoji u policijskom saopštenju.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Na licu mjesta je izvršen uviđaj kojim je rukovodio tužilac, uz uviđajne mjere i radnje koje su preduzimali službenici Forenzičkog centra. Izuzeti su tragovi kao i predmeti kojima su, kako se sumnja, počinjeni ubistvo i samoubistvo.

"Na osnovu uviđajnih mjera i radnji, sumnja se da je E.L. lišio života svoga oca K.H.L. a potom sebi oduzeo život.Tijela ovih lica su prevezena na Odjeljenje sudske patologije KCCG radi vršenja obdukcije. Preduzimaju se mjere i radnje na utvrđivanju svih činjenica događaja", kazali su iz policije.

Kako je javio ranije lokalni Radio Jadran, do tragedije je došlo u porodici njemačkih državljana, koji već desetak godina imaju vikend kuću u ovom naselju.

Naime, nakon što je prošle nedjelje prirodnom smrću umrla majka, od infarkta, sin je ostao sam sa nepokretnim 80-godišnjim ocem.Pretpostavlja se da je najvjerovatnije ubio oca, a onda sam sebi prerezao vene.Po priči komšija, mladi čovjek sa 40-tak godina, je takođe bio bolestan i teško je mogao nakon smrti majke da brine o nepokretnom ocu i sebi.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.