Zastrašujući snimak: Udario u bankinu, odletio u vrh tunela i srušio se na kolovoz (VIDEO)
Foto: Polícia Slovenskej republiky / Facebook

Zastrašujući snimak: Udario u bankinu, odletio u vrh tunela i srušio se na kolovoz (VIDEO)

Udes čiji opis djeluje toliko nevjerovatno da je potrebno da pogledate video kako biste se uvjerili da se zaista desio, dogodio se na ulazu u tunel Borik u Slovačkoj.

BMW za čijim upravljačem je bio 44-godišnji vozač iznenada je ispred tunela skrenuo na bankinu pored puta, naletio na kosinu koja je poslužila kao rampa da ga lansira u vazduh, da bi se vozilo potom zakucalo u svod na ulazu u tunel i srušilo na kolovoz:

Lokalna policija je saopštila da je prema preliminarnim rezultatima istrage vozač najvjerovatnije zaspao za volanom. 

Iako snimak saobraćajne nezgode izgleda zastrašujuće, vozač ne samo što je preživio već je prošao bez teških povreda. 

Na fotografijama automobila nastalim posle udesa vidi se da je, uprkos velikim oštećenjima, struktura putničke kabine u velikoj mjeri očuvana, što je uz sigurnosne pojaseve i vazdušne jastuke doprinijelo srećnom ishodu.

Pogledajte snimak:

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.