Dženifer Lopez zbog sopstvene fotografije mora da plati 150.000 dolara
Foto: Getty Images

Zbog kršenja autorskih prava

Dženifer Lopez zbog sopstvene fotografije mora da plati 150.000 dolara

Pjevačica i glumica Dženifer Lopez dobila je tužbu zbog fotografije koju je postavila na Instagram i sada mora da plati 150 hiljada dolara.

Dženifer je na storiju objavila fotografiju, a ubrzo se javio fotograf Majkl Stjuart koji je rekao da je fotografisao pjevačicu još u junu ove godine. 

Kako je istakao, revoltiran je zato što je Dženifer ili neko iz njenog tima, bez dozvole koristio njegovu fotografiju. Kao odštetu zahtijeva da mu se isplati 150.000 dolara. 

Naime, Majkl Stjuart tužio je pjevačicu i njenu produkcijsku kuću, zbog kršenja autorskih prava. 

Ovo nije prvi slučaj da fotografi tuže poznate zbog korišćenja fotografija bez njihovog odobrenja.

Naime, Odel Bekam Džunior, Džesika Simpson i Blek Čajna, samo su neki od slavnih koji su dobili tužbu zbog kršenja autorskih prava.

Žena

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.