Stefan Vilotijević lišen slobode
Uhapšeni Stefan Vilotijević

Stefan Vilotijević lišen slobode

Austrijska policija uhapsila je danas Stefana Vilotijevića (23) i još jednog muškarca (29) koji su bili na ručku s Vladimirom Roganovićem posle koga je taj član crnogorskog kriminalnog "kavačkog klana" ubijen.

Taj treći muškarac, koji nije povrijeđen u pucnjavi, bio je najprije saslušan samo kao svjedok.

Novljanin Vladimir Roganović ubijen je, najvjerovatnije u nastavku rata kriminalnih grupa započetog zbog šverca i krađe kokaina.

U istom vatrenom obračunu, hitac je u glavu pogodio Nikšićanina Stefana Vilotijevića, koji je prema pisanju austrijskih medija bio teško ranjen.

Iako se u medijima u petak kasno uveče pojavila vijest da je Stefan Vilotijević  podlegao teškim povredama u bolnici, to je prvo demantovala njegova porodica, a potom i austrijska policija. Pojedini članovi porodice Vilotijević putem društvenih mreža su rekli da je Stefan “živ, zdrav i operisan”. Takođe, portparol austrijske policije Danijel Furst negirao je informacije da je Mali Kićun od zadobijenih povreda preminuo u bečkoj bolnici.

Treći muškarac je nakon pucnjave pobjegao i njegov identitet do danas nije poznat austrijskim vlastima.

Tanjug

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.