Erović i Magdelinić najbolji juniori Crne Gore
Foto: Opština Bijelo Polje

Bijelo Polje ne mora da brine za budućnost

Erović i Magdelinić najbolji juniori Crne Gore

Na godišnjoj dodjeli priznanja za najbolje atletičare u Crnoj Gori, u organizaciji ASCG, mladi atletičari Jedinstva nagrađeni su za odlične rezultate u 2018. godini.

Edin Erović i Anastasija Magdelinić, proglašeni za najbolje juniore Crne Gore, dok je Boris Vujošević takođe nagrađen za kvalitetan rad i istaknute rezultate na svim takmičenjima u godini na izmaku. 

Čovjek koji godinama stvara nove nade atletike, Bijelog Polja i Crne Gore, trener Osman Erović kaže da 2018.godina je bila veoma uspješna, rad i trud tokom godine se isplatio i u rezultatima, kao i u priznanjima.

"Zadovoljan sam odlukom ASCG i moram reći da svako priznanje sa sobom nosi odgovornost, koja znači više rada i treninga. Uspješan sportista se ne zadovoljan postignutim, već želi uvijek pomjerati granice," zaključuje Erović.

Iz bijelopoljske opštine kažu da rezimirajući godinu kroz uspjehe u atletici, mogu biti veoma ponosni.

"Jer Bijelo Polje nastavlju tradiciju koja traje više decenija", navodi se u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.