Multikonfesionalni sklad je vrijednost koja je mnogo puta održala esenciju bića CG
Aleksa Bečić

Bečić čestitao Božić

Multikonfesionalni sklad je vrijednost koja je mnogo puta održala esenciju bića CG

Predsjednik Demokratske Crne Gore čestitao je u ime Demokratske Crne Gore i u svoje ime, Rimokatoličkoj crkvi u Crnoj Gori – Nadbiskupiji Barskoj i Biskupiji Kotorskoj, svim pripadnicima rimokatoličke vjeroispovijesti, kao i svima koji rođenje Hrista slave po gregorijanskom kalendaru, nastupajuće praznike, Badnji dan i Božić.

"Neka ovaj praznik okupljanja porodica, sloge, pomirenja, kojim se proslavlja milost rađanja najuzvišenijih ljudskih vrijednosti, u vaša srca unese mir, ljubav i dobru volju, a u vaše domove sreću, sklad i svaki napredak", poručio je Bečić.

On je kazao da su božićni praznici prilika da se svi podsjete "kako u Crnoj Gori njegujemo, uvažavamo i razumijemo naše različitosti, koje predstavljaju i neizostavan temelj naše budućnosti".

"Bez ljubavi i praštanja nas nema i to je ono na šta nas ovaj praznik opominje, a multikonfesionalni sklad je vrijednost koja je mnogo puta održala esenciju bića Crne Gore, kao i njenu moralnu vertikalu.

Sa željom da vaši domovi uvijek zrače toplinom, a srca spokojem i ljubavlju prema najbližima, porodici, prijateljima, komšijama i svim ljudima, još jednom, srdačno, čestitam nastupajuće Badnji dan i Božić", poručio je Bečić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.