Autobus  sa studentima pao u provaliju od oko 500 metara, stradale 23 osobe
Foto:Twiter

Teška nesreća u Nepalu

Autobus sa studentima pao u provaliju od oko 500 metara, stradale 23 osobe

Autobus koji je prevozio učenike i nastavnike na ekskurziji u planinskom dijelu Nepala prevrnuo se i survao u provaliju, a u nesreći su poginule 23 osobe, saopštila je policija novi bilans žrtava.

Učenici su imali između 16 i 20 godina, a u nesreći su poginuli i vozač i dva nastavnika.

U autobusu je bilo 37 osoba, od kojih su 22 poginule na licu mjesta, a jedna je preminula kasnije u bolnici. U nesreći je povrijeđeno 14 osoba.

Autobus je pao u provaliju od oko 500 metara, dodala je policija, navodeći da su u autobusu bili učenici politehničke škole koji su se vraćali iz posjete jednom imanju.

Nesreća se dogodila oko 400 kilometara zapadno od Katmandua, u zabačenom dijelu Nepala.

Saobraćajne nesreće u planinskom području Nepala su često uzrokovane lošim stanjem puteva i samih vozila.

Ta nesreća se dogodila nedelju dana nakon slične nesreće takođe u planinskom delu zemlje. Tada je stradalo 20 osoba.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.