Ovo je buduća prva dama Rusije
Foto:EPA

Ovo je buduća prva dama Rusije

U prijestonici Rusije sve češće se mogu čuti spekulacije da je dugogodišnja djevojka predsjednika te države Vladimira Putina postala nestrpljiva i da želi da zna kada će je on konačno oženiti, piše britanski Dejli Mejl.

Duže od jedne decenije Putina dovode u vezu sa trofejnom ritmičkom gimnastičarkom Alinom Kabajevom (35), osvajačicom dvije olimpijske, 14 svjetskih i 25 evropskih medalja, koja danas vodi veliku medijsku kompaniju u Moskvi, navodi britanski list, koji dodaje da postoje čak i glasina da par u tajnosti porodicu, što je Kremlj negirao. 

Novinar Aleksandar Janašev, iz medijske kuće koju vodi Kabajeva, je tokom godišnje konferencije za novinare ruskog predsjednika održane u četvrtak, Vladimiru Putinu postavio upravo pitanje kada planira da se oženi i sa kim. Putin je na to odgovorio da će se oženiti jednom, ali nije precizirao sa kime planira to da učini. 

Pitanje novinara mnogi su razumjeli kao pritisak same Kabajeve ili eventualni početak PR kampanje Kremlja, koji namjerava da najzad objelodani identitet buduće prve dame.

IUWk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWVdVN01EQV8vMmZmYmMxNjE1YzBjN2ZhNzE0NDFiZDAzMzYzNWI5ODguanBlZ5GTAs0EsACBoTAB

Foto:Profimedia

Putin se od svoje prve supruge Ljudmile razveo 2014. godine, nakon što je par zajednickim saopštenjem o razvodu izašao u javnost. 

Ruski mediji uglavnom izbjegavaju ovakve teme, a i sam Janušev je prije nego što je postavio svoje pitanje rekao da je državnim medijima bilo zabranjeno da se bave tom temom. 

Novinar je kasnije dodao da vjeruje da je Vladimir Putin dao nagovještaj da će javnost uskoro nešto saznati.

B92

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.