Džejms Bel novi igrač Budućnost Volija

Džejms Bel novi igrač Budućnost Volija

Američki košarkaš Džejms Bel, novi je član Budućnost Volija, saopšteno je iz kluba.

Bel, koji igra na poziciji krila, u Budućnost dolazi iz Cedevite, gdje je imao prosjek od 15,2 poena po utakmici. 

On je karijeru započeo u Americi, gdje je igrao s prosjekom od 18,3 poena po utakmici i 6,3 skoka. 

Džejm je nakon koledža igrao u NBA Summer League za Charlotte Hornets, nakon čega se iste godine pridružio ekipi Vanoli Cremona iz Italije. 2017. godine, je potpisao ugovor sa Darusafakom kada je osvojio EuroCup sa prosjekom 9.2 poena, 3.3 skoka i 1.1 asistencijom po utakmici. Nakon toga, potpisao je ugovor sa KK Cedevita za sezonu 2018-2019. 

Za Budućnost je u četvrtak potpisao Goga Bitdaze iz Mege.

Kako prenose mediji, i američki plejmejker Noris Kol je napustio je Avelino i sada je na korak od Budućnosti i očekuje se da sjutra bude predstavljen čime će "plavi" kompletirati tim za nastavak sezone.

Podgorički tim nakon 11. kola u regionalnoj ABA ligi zauzima drugo mjesto sa skorom od osam pobjea i tri poraza, dok je u Euroligi Budućnost ubilježila tri pobjede, uz 11 poraza.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.