Fotografija izazvala brojne reakcije: Ja sam musliman i ne slavim Novu godinu
Izvor: Avaz.ba

Fotografija izazvala brojne reakcije: Ja sam musliman i ne slavim Novu godinu

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija napravljena na, za sada, nepoznatoj lokaciji, a koja je izazvala brojne reakcije na internetu.

 Uz fotografiju, prenosimo vam i dio komentara:

- Muslimani imaju dva praznika, a to su bajrami, svako drugo slavlje je kontra naše vjere, a ko hoće da slavi, nek slavi. Niko nikome neće zabraniti niti može, ali samo da se zna da to nije naš praznik i da nema veze ni sa našom lijepom vjerom ni s našom lijepom tradicijom.

- Budalaština...ko te tjera da slaviš ili ne slaviš..u svoju kuću pa radi šta hoćeš...

- To će proći. Mislim na ovaj način ispoljavanja. Treba pustiti ljudima nek se ispucaju. Doći će tobe.

- Što nije sebi na kuću stavio natpis i sve ok. Gdje je ovo snimljeno, zna li se uopšte? Glupani i autor i oni što su mu pomogli zakačiti.

- Zato i jesmo tu gdje jesmo!

- Svako isticanje i nametanje drugima je po meni bihuzur. Stvari koje nemaju suštinskog značaja. Kao isticanje zastava mimo praznika i mjesta gdje su određena ili vjerskih simbola mimo vjerskih objekata...itd..da ne nabrajam. Naravno, ja sam protiv takvih stvari i vrijeme je da se svemu tome stane ukraj u ovoj našoj napaćenoj i krvlju natopljenoj domovini.

- Šta koga briga ko slavi ko ne slavi, svašta.

Avaz.ba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.