Ubistvo dječaka u Beranama: Uradio sam to, a da nijesam svjestan zbog čega
Osumnjičeni za ubistvo dječaka, foto:Kodex

Imeri izrazio kajanje i žaljenje zbog svega što se desilo

Ubistvo dječaka u Beranama: Uradio sam to, a da nijesam svjestan zbog čega

Devetnaestogodišnji Sinan Imeri priznao je na početku suđenja pred vijećem sudije bjelopoljskog Višeg suda Šefkije Đeševića da je 16. oktobra ove godine u Beranama ubio trinaestogodišnjeg dječaka.

On je izrazio kajanje i žaljenje zbog svega što se desilo.

"Uradio sam to, a da nijesam svjestan zbog čega. Bio sam ljut na njega. Iznervirao me je", ispričao je optuženi, prenosi Dan.

Dječak je, kako tvrdi optuženi, od njega tražio "da imaju oralni seksualni odnos", što, kako je ispričao, nije želio da mu pruži.

"Jednom sam mu to dozvolio, a on je želio još jednom. Zbog takvog insistiranja, zgrabio sam jednu staru, odbačenu košulju i stegao mu je oko vrata", ispričao je optuženi.

Onda ga je, kako je ispričao, bacio u talase Lima.

"Vidio sam kako tone, nakon čega sam se udaljio", kazao je Imeri, piše Dan.

Na jučerašnjem suđenju pročitan je i nalaz sa obdukcije, u kojem je konstatovano da je do smrti dječaka došlo gušenjem, a ne usled utapanja.

Naredni pretres je zakazan za 17. januar naredne godine, kad će svoj nalaz pojasniti psiholog Nataša Vuković i neuropsihijatar Gordana Konatar. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.