Djevojčica u svom paketiću sa čokoladicama pronašla mrtvog miša (FOTO)
Foto: Ilustracija

Djevojčica u svom paketiću sa čokoladicama pronašla mrtvog miša (FOTO)

Dvogodišnja djevojčica našla je mrtvog miša u njenom milka božićnom kalendaru poslije pojedenih 13 čokoladica. Tačnije djevojčica je dan prije odbila da pojede čokoladicu i govorila je da je neko već jeo prije nje.

Majka djevojčice iz grada Heraulta na jugu Francuske slikala je mrtvu životinju u 14. prozorčiću kalendara i odlučila da sve ispriča novinarima, piše "San". 

Djevojčica je navodno dan prije odbila da jede čokoladu iz 13. prozorčića, a nesnosan smrad dan kasnije otkrio je da je u sledećem prozorčiću mrtav miš. 

Majka je bila užasnuta, a djevojčica prestravljena prizorom. 

Iz kompanije Milka su se javili ženi i tražili da im pošalje račun i proizvod nazad, ali se još ne zna način na koji će se način izviniti za traumatično iskustvo i da li je uopšte njihova krivica.

 

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.