Dragana Mirković završila u bolnici, pozlilo joj zbog Cece Ražnatović(VIDEO)
Dragana Mirković

Zbog povišenog pritiska, glavobolje i ubrzanog rada srca

Dragana Mirković završila u bolnici, pozlilo joj zbog Cece Ražnatović(VIDEO)

Poznata pjevačica Dragana Mirković prethodne noći hitno je primljena u bolnicu u Beču, usljed povišenog pritiska, glavobolje i ubrzanog rada srca.

Pjevačica je, toliko teško podnijela udarce koje poslednjih dana trpi iz tabora koleginice Svetlane Cece Ražnatović da joj je u četvrtak u ranim jutarnjim satima pozlilo pa je hitno prevezena u bolnicu u Beču.

Iz izvora bliskih Mirkovićevoj, rečeno je da je u trenutku prijema imala je povišen pritisak, glavobolju i ubrzan rad srca kao posledica izloženosti velikom stresu. 

Do napada je, prema nezvaničnim informacijama, došlo u noći između srijede i četvrtka kada je Dragana došla kući sa krsne slave kod prijatelja.

Ona je otišla tamo iako se poslednjih dana nije osjećala dobro zbog cijele situacije sa Svetlanom Cecom Ražnatović i konstantnih napada kojima je bila izložena. 

Kap koja je prelila čašu, kako je rečeno iz krugova bliskim pjevačici, bio je trenutak kada je vidjela da je Ceca iskoristila okupljanje novinara povodom slave da "ospe drvlje i kamenje po njoj", pa joj je pozlilo zbog čega su hitno morali da intervenišu ljekari.

CecaRaznatovicNTSVET1

Ceca Ražnatović

"Za sada možemo jedino da vam kažemo da se Dragana oseća bolje i da smo uvjereni da će sve biti u redu", rekli su iz PR službe pjevačice.

U video prilogu Pink televizije pogledajte izjave ovih folk diva: 

Telegra/Novosti

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.