Nikšićanin našao novčanik sa 300 eura i vratio ga vlasniku
Ilustracija

Nije želio nikakav poklon

Nikšićanin našao novčanik sa 300 eura i vratio ga vlasniku

Nikšićanin M.D., dvadesetosmogodišnji radnik jednog butika sportske opreme, pronašao je novčanik u kom se nalazilo 300 eura, i nakon što nije uspio da pronađe vlasnika, odnio ga je u stanicu policije.

Policija je novčanik potom vratila vlasniku.

Tim povodom se javio unuk vlasnika novčanika, Srđan Kosović i izrazio želju da se javno zahvali sugrađaninu koji, kako je kazao, nije želio nikakav poklon za učinjeno djelo,prenosi portal Onogošt.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.