Prijestonica nagradila četiri policajca za ostvarene rezultate, profesionalan i predan rad
Kašćelan sa službenicima OB Cetinje

Primjer ostalim lokalnim zajednicama u saradnji i uzajamnoj pomoći

Prijestonica nagradila četiri policajca za ostvarene rezultate, profesionalan i predan rad

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan nagradio je danas četiri službenika Odjeljenja bezbjednosti Cetinje za ostvarene rezultate, profesionalan, odgovoran i predan rad u prethodnih godinu, ističući odličnu saradnju gradske uprave sa OB Cetinje.

Novčane nagrade dobili su službenici Nenad Jokić, Božidar Kokotović, Ratko Popović i Saša Sekulić, dok je za potrebe službe i svih zaposlenih u OB Cetinje Prijestonica donirala televizor.

Gradonačelnik Kašćelan naglasio je značaj posvećenog rada službenika OB Cetinje u stvaranju bezbjednog ambijenta za sve građane Cetinja.

„Prijestonica Cetinje i Uprava policije - Odjeljenja bezbjednosti Cetinje mogu se pohvaliti da su postigli značajne rezultate i da mogu biti primjer ostalim lokalnim zajednicama u saradnji i uzajamnoj pomoći”, kazao je on.

Kašćelan se nada da će službenici OB Cetinje nastaviti da postižu dobre rezultate u radu i u 2019. godini, ali da neće imati „puno posla“, te da će saradnja lokalne uprave i Uprave policije biti još bolja i sadržajnija.

2

Načelnik OB Cetinje Miloš Vučinić zahvalio se gradonačelniku Kašćelanu na podršci i uspješnoj saradnji. On je gradonačelnika upoznao sa rezultatima rada OB Cetinje u protekloj godini, ističući visok procenat rasvijetljenih krivičnih djela kao i povoljan bezbjednosni ambijent na području Prijestonice.

„Ponosni smo na ostvarene rezultate koje smo realizovali u prethodnoj godini. U 2018. godini rasvijetlili smo 63 krivična djela po nepoznatom izvršiocu ili 91 odsto od ukupnog broja počinjenih, što je u odnosu na 2017. za 28 odsto više”, saopštio je Vučinić.

On je dodao da je realizovana 31 akcija zaplijene droga, koje su rezultirale adekvatnim prijavama, a protiv tri osobe dvije krivične prijave. Značaj treba, kako je kazao Vučinić, dati najtežim krivičnim djelima koja su sva rasvijetljena, kao i oduzetom oružju i eksplozivnim sredstavima od bezbjednosno-interesantnih osoba.

Prema njegovim riječima, zahvaljući kontinuiranom radu službenika OB Cetinje smanjen je i broj saobraćajnih nezgoda.

Načelnik Odjeljenja bezbjednosti Cetinje dodao je da će policijski službenici i u narednom periodu, kroz profesionalan i posvećen rad, doprinijeti održavanju stabilne bezbjednosne situacije u gradu i da je prioritet bezbjednost građana i njihove imovine.

Sastanku sa gradonačelnikom, pored načelnika Vučinića i nagrađenih policijskih službenika, prisustvovali su i komandir Stanice policije Aleksandar Džaković i načelnik Stanice kriminalističke policije Odjeljenja bezbjednosti Cetinje Dragan Mandić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.