Baranin uhapšen: Udario Rusa pesnicom u glavu, zadobio povrede opasne po život
Ilustracija

Baranin uhapšen: Udario Rusa pesnicom u glavu, zadobio povrede opasne po život

Baranin B.S. (63) uhapšen je zbog nanošenja tjelesnih povreda Rusu S.M. (33).

Barska policija je, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, u kratkom roku identifikovala i lišila slobode B.S. (63) iz Bara zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu S.M. (33) iz Ruske Federeacije.

"On je kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio u Baru na način što je nakon kraćeg verbalnog konflikta stisnutom pesnicom udario oštećenog u predjelu glave usljed čega je on pao i udario o betonsku podlogu", saopšteno je iz Uprave policije.

S.M. je hospitalizovan u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici i on je zadobio povrede opasne po život.

B.S. će biti uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu.   

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.