Vučić u Briselu proslavio slavu, kolegama iz regiona poslužio posnu pitu
Foto:Screenshot

Vučić u Briselu proslavio slavu, kolegama iz regiona poslužio posnu pitu

Predsjednik Aleksandar Vučić obilježio je svoju krsnu slavu Svetog Nikolu u pravoslavnoj crkvi u Briselu, upalio svijeću zajedno sa sveštenikom i čestitao svim Srbima koji obilježavaju slavu.

Kako je rekao novinarima, to je srpska crkva, odnosno iako katolička, sa našim je ikonama i oltarom i zakupljena je na 60-ak godina.

„Mi smo ovdje danas bili u srpskoj crkvi u Briselu i malo smo i sa našim ljudima bili ovdje“, rekao je Vučić, prenosi RTS.

Posebno je zahvalio Ljiljani Jeftović iz Misije Srbije pri EU koja je napravila posne pite, kojima je on poslužio sve kolege sa Zapadnog Balkana.

Kroz šalu je prokomentarisao da su se svima više svidjela pita sa pečurkama, a njemu pita sa krompirom.

„Svima se sve svidjelo“, rekao je Vučić i dodao da je sve to dio naše tradicije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.