Košarkaši Partizana plasirali se u Top 16 fazu Eurokupa
Foto: Starsport

Izbacili direktnog konkurenta

Košarkaši Partizana plasirali se u Top 16 fazu Eurokupa

Košarkaši Partizana plasirali su se u Top 16 fazu Eurokupa, pošto su večeras u Beogradu pobijedili Turk Telekom sa 87:72 (25:21, 18:11, 23:22, 21:18) u poslednjem, 10. kolu Grupe C.

Crno-bijelima bila je potrebna pobjeda nad Turk Telekomom od najmanje dva poena razlike, kako bi došli do četvrtog mjesta u grupi, domogli se druge faze takmičenja i izbacili direktnog konkurenta iz daljeg toka Eurokupa. 

Najefikasniji u pobjedničkoj ekipi bio je Rade Zagorac sa 18 poena, dok je Đorđe Gagić ubacio 13, a Stefan Janković 12.

U ekipi Turk Telekoma istakao se Vladimir Štimac sa 21 poenom i pet skokova, dok je Keni Gebrijel dodao 16.

Partizan je ubjedljivom pobjedom uspio da se domogne trećeg mjesta sa skorom od četiri trijumfa i šest poraza, koliko imaju i četvrtoplasirani Zenit i petoplasirani Turk Telekom, ali uz lošiji međusobni odnos i koš-razliku.

Crno-bijeli će u Top 16 fazi Eurokupa igrati protiv Monaka, Ritasa i najvjerovatnije njemačke Albe.

Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.