Foto: Demokratska Crna Gora

Delegacija Demoktske crne gore položila vijence na spomenik Partizanu-borcu na Gorici

"Borba za slobodu, vladavinu prava, socijalnu pravdu i jednakost moraju biti naša zvijezda vodilja"

Delegacija Demokratske Crne Gore, danas kada Podgorica proslavlja dan svog oslobođenja, položila je vijence na spomenik Partizanu-borcu na Gorici.

"Hrabra borba naših predaka za ideju slobode, pravde, jednakosti, sloge i mira, obavezuje i nas i buduće generacije da ove vrijednosti ljubomorno čuvamo, jer su ljudskim životima plaćene", kazali su Iz Demokratske Crne Gore.

IMG6714

Delegacija Demokrata položila vijence na spomenik Partizanu-borcu na Gorici

Oni su naveli, da u vremenu kada pogubne manifestacije fašizma se mogu prepoznati kroz najsurovije metode obračuna agresivnih režima sa neistomišljenicima, borba za slobodu, vladavinu prava, socijalnu pravdu i jednakost moraju biti naša zvijezda vodilja.

"Samo na zdravim temeljima možemo graditi perspektivnu budućnost, zato vrijednosti koje sa sobom nosi 19. Decembar moramo utkati u svaki vid našeg društvenog djelovanja, kako bi naš Glavni grad izgrađivali po mjeri svakog građanina i na ponos cijele Crne Gore", poručuju Demokrate.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.