Prijestonica apeluje na građane da ne uništavaju novogodišnju rasvjetu
Cetinje, foto: Ilustracija

Oštećenja će biti evidentirana i prijavljena

Prijestonica apeluje na građane da ne uništavaju novogodišnju rasvjetu

Prijestonica Cetinje apelovala je na građane da ne uništavaju novogodišnju rasvjetu i ukrase koji su postavljeni na više lokacija u gradu.

Kako su kazaliiz Prijestonice, prethodnih dana presječeni su kablovi dekorativne rasvjete na preko 50 stubova, a polomljeni su i brojni ukrasi i praznična dekoracija na različitim lokacijama u gradu.

"Apelujemo na počinioce da ne uništavaju novogodišnje ukrase postavljene u ulicama, na trgovima i platoima u gradu. Upozoravamo građane da električni lampioni i slična svjetlosna dekoracija mogu biti opasni  i bez obzira na napon mogu da izazovu havariju – požar ili strujni udar”, saopšteno je iz Prijestonice.

Iz gradske uprave su naveli da će sva oštećenja na novogodišnjim ukrasima biti evidentirana i prijavljena.

„Apelujemo na građane da uočena oštećenja i svaki pokušaj uništavanja ukrasa prijave Komunalnoj policiji na broj 041/233-455 u terminu od 7 do 15 sati, odnosno na broj 067/784-812 u terminu od 17 do 1 sat”, poručuju iz gradske uprave.

U Prijestonici dodaju da ekipe DOO „Komunalno“ Cetinje, Službe zaštite i ostalih gradskih službi svakodnevno ulažu napore da građani dočekaju Novu godinu i Božić u prazničnom ambijentu.

„Dužnost je svih nas da suzbijanjem nesavjesnog ponašanja pojedinaca damo doprinos u građenju odgovornijeg društva”, naveli su iz Prijestonice Cetinje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.