Maši Baošić smo i dalje potrebni: Donirajte novac za njeno liječenje
Mašino stanje poboljšano

Maši Baošić smo i dalje potrebni: Donirajte novac za njeno liječenje

Maši Baošić, rođenoj prošle godine, potreban je novac za transplantaciju matičnih ćelija na klinici Liv hospital u Turskoj, kao i za rehabilitaciju u Slovačkoj.

Mašina majka, Maja Baošić, kazala je da je njena ćerka, koja boluje od cerebralne paralize, već primila četiri doze matičnih ćelija, a uskoro bi trebalo i petu.

Maša 20. januara treba da otputuje u Slovačku, u rehabilitacioni centar Renonu, na fizikalne tretmane koji traju 11 dana.

Za Mašino liječenje, odnosno rehabilitaciju i tretman matičnim ćelijama, potrebno je 17.000 eura. Do sada je prikupljeno oko 9.700.

"Za Mašu su prije šest mjeseci, zahvaljujući humanim ljudima putem portala Budi human, prikupljena potrebna sredstva za odlazak na transplantaciju matičnih ćelija na klinici Liv hospital u Turskoj. Nakon toga se njeno stanje znatno poboljšalo, ali Maša još nije samostalna. Po mišljenju ljekara Maši su potrebni novi tretmani matičnim ćelijama...”, piše na sajtu fondacije Budi human.

Novac za Mašino liječenje može se uplatiti slanjem SMS poruke, na broj 14543. U poruci je potrebno napisati broj 22.

Građani mogu pomoći i uplatom na žiro-račun 520-38845-37 ili devizni račun 520042000000887853. IBAN broj: ME25520042000000887853.

Izvor:Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.