Podgoričanin djevojku ucjenjivao mjesecima, zahtijevao da budu intimni i tražio novac
ilustracija

Podnijeta krivična prijava

Podgoričanin djevojku ucjenjivao mjesecima, zahtijevao da budu intimni i tražio novac

Protiv 31-godišnjeg Podgoričanina M.K. policija je podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je žensku osobu ucjenjivao kompromitujućim fotografijama.

"Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su, postupajući po prijavi oštećene i nakon konsultacija sa nadležnim tužiocem, podnijeli krivičnu prijavu tužiocu protiv M.K. (31) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ucjena", saopštila je Uprava policije.

Podgorički policajci su odmah po zaprimljenoj prijavi oštećene punoljetne ženske osobe da je M.K. ucjenjuje preduzeli sve neophodne mjere i radnje koje su rezultirale podnošenjem krivične prijave protiv osumnjičenog lica.

"M.K. je, sumnja se, ovo krivično djelo počinio na način što je u više navrata u proteklih nekoliko mjeseci od oštećene zahtjevao da budu intimni i da mu donese određene sume novca uz prijetnju da će ukoliko to ne učini njenim najbližim pokazati kompromitujuće fotografije koje ima u svom telefonu", navode iz UP.

Oštećena je, prema informacijama iz policije, pristajala na višemjesečne ucjene i ispunjavala zahtjeve osumnjičenog, nakon čega je odlučila da sve prijavi policiji koja je potom žrtvu zaštitila i prijavljeno lice procesuirala.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.