1000+: Sjutra dodjela vaučera ciljnim grupama sa liste čekanja
Ilustracija

1000+: Sjutra dodjela vaučera ciljnim grupama sa liste čekanja

Treća dodjela vaučera u okviru treće faze Projekta „Hiljadu plus“ biće organizovana sjutra 20. decembra kada će ministar Pavle Radulović uručiti vaučere ciljnim grupama sa liste čekanja, saopšteno je iz Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Kroz prethodne dvije dodjele, ukupno je uručeno 360 vaučera. Iz Ministarstva podsjećaju da je vaučer dobilo 160 prioritetnih lica i 200 građana koji pripadaju ciljnim grupama. 

"U trećoj dodjeli, biće uručeno ukupno 110 vaučera i to: 45 vaučera zaposlenim u javnom sektoru, 34 mladim bračnim parovima do 35 godina života i 31 vaučer ostalim korisnicima", navodi se u saopštenju.

Dodjela vaučera biće organizovana u Ministarstvu održivog razvoja i turizma (multimedijalna sala na prizemlju) sa početkom u 9 časova.

OVDJE pogledajte liste dobitnika vaučera.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.