Popović: Podgorica baštini tradiciju slobode i borbe za čast i pravo građana bez obzira na različitosti
Andrija Popović

"Najpoželjnija destinacija za život, rad i biznis"

Popović: Podgorica baštini tradiciju slobode i borbe za čast i pravo građana bez obzira na različitosti

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović u svoje i u ime svoje partije građanima i građankama Podgorice, gradonačelniku Ivanu Vukoviću, predsjedniku Skupštine Đorđu Suhihu i odbornicima čestita 19. decembar Dan Grada Podgorice.

"Dan oslobođenja Podgorice podsjeća nas na slavnu prošlost koju ovaj grad, na raskršću različitih civilizacija i kultura, baštini i danas uz slavnu tradiciju slobode i borbe za čast i pravo građana bez obzira na sve različitosti koje je Podgorica uvijek prihvatala kao najljepši ukras", kazao je Popović.

On je ocijenio da je Glavni grad, sjedište moderne i savremene Crne Gore, dodajući, da nije bez razloga najpoželjnija destinacija za život, rad i biznis.

"Kao univerziteteski centar, Podgorica je naročito privlačna mladim generacijama koje obogaćuju i kulturu i tržište i urbani život ovog grada. Nastavak takvog razvoja garantovaće da Podgorica ostane i bude još snažniji zamajac ukupnog napretka Crne Gore, u čemu će liberali biti snažna podrška svakom građaninu", naveo je predsjednik Liberalne partije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.