Tivatski hoteli Palma i Pine, spremni da podrže organizaciju novogodišnjeg programa
Foto: Opština Tivat

Kusovac razgovarao sa predstavnicama hotela

Tivatski hoteli Palma i Pine, spremni da podrže organizaciju novogodišnjeg programa

Tivatski hoteli Palma i Pine, spremni su da u okviru raspoloživih kapaciteta, podrže organizaciju novogodišnjeg programa koji u Tivtu, počinje 20. decembra, uz brojne manifestacije čiji organizatori su Opština Tivat, Turistička organizacija Tivat i Udruženje preduzetnika, kao i druge ustanove i privrednici.

Tim povodom, predsjednik Opštine dr Siniša Kusovac razgovarao je sa predstavnicama hotela Jelenom Mandić i Milenom Bošković ocijenivši da je podrška hotelijera obostrano značajna.

„Program tivatskih hotela je koncipiran na bazi dočeka koji Opština Tivat organizuje na rivi Pine, tako da svi imamo interes da organizacija bude što bolja i u tome očekujemo vašu pomoć“, rekao je Kusovac.

Mandić je kazala da če Hotel Palma omogućiti smještaj za dio učesnika, a Pine, kako je navela Bošković, dnevni boravak i bekstejdž za dio učesnika novogodišnjeg programa.

U organizaciji Udruženja privrednika Tivta na rivi Pine danas je počelo postavljanje tipskih gastro kućica i štandova za različite delicije koje će biti posluživane posjetiocima.

Kucice

Foto: Opština Tivat

Udruženje je obezbijedilo 30 hiljada eura.

Novogodišnji bazari su već počeli, prvi koncert u okviru novogodišnjeg programa je nastup Amadeus benda, 26. decembra, a potom slijede koncerti Ane Račner, Leontine i gostiju, Borisa Novkovića, noć tambure La Banda benda, klasično popodne sa The Gents, te Disko Inferno. Tribat bend Aba i Željko Joksimović uvešće Tivćane i njihove goste u 2019. godinu.

Prvog januara nastupiće Bojan Delić i Lepa Brena, a noć kasnije Ana Kokić i grupa Toć.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.