Bor: U kući pronađeno gotovo pojedeno tijelo žene
Foto: RAS Srbija

"Ušli smo u kuću i zatekli životinje kako jedu njenu glavu"

Bor: U kući pronađeno gotovo pojedeno tijelo žene

Tijelo Boranke M.Ć.(63) pronađeno je juče u njenoj porodičnoj kući - gotovo cijelo pojedeno!

M.Ć. je živjela sama u kući i čuvala je unutra pse i mačke.

"Za sada pretpostavljamo da su životinje nakon njene smrti od gladi počele da jedu tijelo svoje vlasnice. Pojeli su veći dio tijela do neprepoznatljivosti. Kuća je bila zaključana iznutra, a uzrok smrti utvrdiće obdukcija", izjavili su nadležni za Kurir.rs.

Nadležni su došli na poziv komšija koje su prijavile da se iz kuće širi neprijatan miris, a kada su nadležni provalili u kuću - prenerazili su se.

"Ušli smo u kuću i zatekli životinje kako jedu njenu glavu. Od glave je ostao samo potiljak, lice je bilo pojedeno. Pojedeni su i ostali djelovi tijela tako da je prizor bio više nego jeziv", kazali su nadležni.

Za sada se pretpostavlja da je žena preminula prirodnom smrću, i to poodavno, jer je tijelo bilo u fazi raspadanja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.