Premijer Marković najzaslužniji za ukupne reforme
Duško Marković

Istraživanje javnog mnijenja pokazalo

Premijer Marković najzaslužniji za ukupne reforme

Premijer Duško Marković i Vlada Crne Gore prepoznati su u javnosti naše zemlje kao subjekti koji najviše doprinose reformama i integraciji Crne Gore u Evropsku uniju – pokazuju rezultati istraživanja javnog mnijenja sprovedenog za potrebe izrade Komunikacione strategije evropskih integracija koje je danas predstavljeno javnosti.

"Terensko istraživanje koje je sprovela agencija Defacto po narudžbi Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori i EU info centra, od 29. avgusta do 18. septembra 2018. na reprezentativnom uzorku od 1.004 ispitanika iz cijele Crne Gore pokazalo je da 72,4 odsto građana na prvo mjesto stavlja doprinos Vlade procesu naše evropske integracije", navodi se u saopštenju Vlade.

DutKBeXQAYjov9

 

Slijede Skupština (62,2 odsto), Kancelarija za evropske integracije, mediji itd.

Kada je o reformama riječ 61,6 odsto građana na prvo mjesto stavlja premijera Duška Markovića, prenose iz Vlade.

DutKZVaWsAEi5GN

Slijede sa 58,5 odsto predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, potpredsjednik Vlade Milutin Simović (53,4 odsto) itd.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.