Ronaldo zaštitno lice dilerima iz Francuske (FOTO)
Kristijano Ronaldo

Policija zaplijenila kokain i kanabis

Ronaldo zaštitno lice dilerima iz Francuske (FOTO)

Kristijano Ronaldo, portugalski fudbaler, svoje lice je mogao da pronađe na nesvakidašnjem mjestu.

Naime, dileri droge u Francuskoj uhapšeni su, a prilikom zaplene njihovih proizvoda policija je na pakovanjima pronašla upravo sliku portugalske fudbalske zvijezde.

Policija u Buš-du-Ronu je zaplijenila kanabis i kokain od pomenutih dilera u preprodajnoj vrijednosti od oko 4.000 eura.

Javnosti nije poznato zašto se na pakovanjima u Francuskoj našao baš ovaj portugalski fudbaler koji trenutno nastupa za italijanski Juventus, ali ovo nije prvi put da se jednoj fudbalskoj zvijezdi desila ovakva vrsta "problema". 

Prije godinu dana policija u Peruu je pronašla pakovanja kokaina na kojima je "zaštitno lice" bio Argentinac Lionel Mesi.

 

 

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.