Amanda se prije 10 mjeseci udala za duha, ali sad želi da se razvede(VIDEO)
Foto: Screenshot

"Osjećam da je vrijeme da svi znaju da je moj brak gotov"

Amanda se prije 10 mjeseci udala za duha, ali sad želi da se razvede(VIDEO)

Amanda Tig, koja se prije 10 mjeseci udala za duha Džeka Sparoa, starog navodno 300 godina, sada želi da se razvede od njega.

Amanda (46), iz Drogheda u Irskoj, prije manje od godinu dana se udala navodno za duha sa Haitija. Sada želi da se razvede jer je kaže nekoliko puta završila u bolnici zbog odnosa sa njim. 

Ona je navodno još u junu bila hospitalizovana zbog sepse, a nije razgovarala sa Džekom punih šest mjeseci. 

Duha Džeka Speroa (inače, lik iz filma kojeg je tumačio Džoni Dep u filmu "Pirati sa Kariba") upoznala je navodno još 2014. godine. Jednom se čak uplašila da je ostala u drugom stanju nakon što je s njim imala seksualne odnose. O tome je nedavno govorila u emisiji "ITV’s Loose Women", prenosi Independent. 

Par je vjenčan u internacionalnim vodama duž irske obale, a umjesto Džeka, sudbonosno "da" izgovorio je njen lični vidovnjak.

Platila je skoro šest hiljada funti kako bi promijenila svoje prezime u Sparou. 

Da bi što više ličila na Džonija Depa iz pomenutog filma, Amanda je uradila iste tetovaže, zlatne zube i šminkala se poput glumca. Kako je sličnost sa likom iz filma bila velika, neko vrijeme je radila i kao imitator Džeka Sparoa. 

"Osjećam da je vrijeme da svi znaju da je moj brak gotov", napiala je ona nedavno na društvenim mrežama, a prenio Miror. 

Amanda je navela i da veza sa duhovima nije nešto sa "čime možete tek tako da se petljate". 

Ipak, ona nije otkrila zbog čega tačno želi da se razvede.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.