Majka ubijene djece u Bihaću završila na psihijatriji
Bihać, foto: avaz.ba

Tokom uviđaja pronađena bomba

Majka ubijene djece u Bihaću završila na psihijatriji

Leila Sović, majka troje djece koju je u mjestu Mali Lug ubio njen suprug Admir, poslije čega je izvršio samoubistvo, nakon stravične tragedije hospitalizovana je u Kantonalnoj bolnici dr Irfan Ljubijankić u Bihaću.

Prema saznanjima "Avaza", ona je dovezena sinoć u bolnicu u stanju velikog šoka, duboke boli, nevjerice.

Ljekari su jedva uspjeli da ostvare kontakt s njom.

Stravična tragedija dogodila se u bihaćkom naselju Mali Lug.

"Prenoćila je na Odjeljenju psihijatrije, gdje je zbog stanja u kojem se nalazi dobila terapiju. Danas je po nju došla rodbina i odvela je kući. Zbog svega što se desilo, zbog njenog stanja, mora stalno bude pod nazorom rodbine ili ljekara da se nje zdravstvena situacija ne bi zakomplikovala", kazali su iz Kantonalne bolnice.

Tijela svirepo ubijene djece, kao i njihovog oca Admira prevezena su u KB dr Irfan Ljubijankić radi obdukcije.

Mjesto zločina još osigurava bihaćka policija. Neslužbeno, čekaju da dođe neko od članova porodice da preuzme određene lične stvari.

Vlada Unsko-sanskog kantona proglasila je dan žalosti na području Kantona na dan ukopa troje maloljetne djece.

U kući u kojoj je ubijeno troje djece tokom uviđaja pronađena je bomba, potvrđeno je iz Tužilaštva USK.

"Dežurna tužiteljka je na licu mjesta, prilikom vršenja uviđaja, uočila eksplozivnu napravu – bombu, zbog čega je odmah pozvan vještak balističke struke koji je bombu deaktivirao", istakli su iz Tužilaštva USK.

N.N.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.