Nesreća kod Nevesinja: Prevrnuo se autobus, ima mrtvih
Sa mjesta nesreće

Saobraćao na liniji Beograd-Mostar

Nesreća kod Nevesinja: Prevrnuo se autobus, ima mrtvih

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko osam časova na putu Nevesinje - Gacko, u kojoj se prevrnuo autobus “Globtura”, život je izgubilo dvoje lica, dok je više njih povrijeđeno.

“Uviđaj se još nastavlja, mada su radnje na licu mjesta okončane, a svi putnici su izvučeni, s tim da su oni povrijeđeni, zahvaljujući blagovremenoj intervenciji vozila Hitne pomoći prevezene za sada do Bolnice Nevesinje”, kažu u Policiji, pišu Nezavisne novine.

Oko 10 časova je počelo i izvlačenje autobusa koji je sletio pod put.

Autobus se prevrnuo na dionici ceste kod mjesta Vrtič, tridesetak kilometara od Nevesinja, uz rijeku Zalomku.

U autobusu koji se kretao iz pravca Beograda, pa preko Nevesinja trebao da nastavi dalje ka Mostaru, bilo je dvadesetak putnika.

Cijelu Hercegovinu je jutros, usljed nedostatka vjetra, prekrila i magla, a na putu od Gacka do Nevesinja bilo je leda, pa je sve to vjerovatno u dobroj mjeri doprinijelo nesreći, iako u policiji o uzrocima još niko ne želi da govori do konačnog okončanja istrage, navode banjalučke Nezavisne novine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.