Dvije osobe srpske nacionalnosti uhapšene ispred zgrade kosovskih snaga
Foto: Ilustracija

Zalutali tražeći zgradu pošte

Dvije osobe srpske nacionalnosti uhapšene ispred zgrade kosovskih snaga

Dvije osobe srpske nacionalnosti uhapšene su danas na parkingu Ministarstva bezbjednosnih snaga Kosova u Prištini, prenijeli su lokalni mediji.

Portal kalxxo prenio je da su uhapšeni bili u vozilu beogradskih registarskih tablica i da su izjavili da su tu zalutali tražeći zgradu pošte.

Policija niti Bezbjednosne snage Kosova (BSK) nijesu odgovorili na pitanja agencije Beta da li ima uhapšenih i za šta su osumnjičeni.

U kasarni "Adem Jašari", u kojoj je Ministarstvo bezbjednosnih snaga, od 15 časova je bio predsjednik Kosova Hašim Tači.

Tači je tada tu izvršio smotru pripadnika BSK i održao govor, dan prije sjednice Skupštine Kosova, na kojoj se očekuje da će biti usvojena tri zakona koji omogućavaju transformaciju BSK u Oružane snage Kosova.

Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.