Tragedija u Bihaću: Muškarac ubio svoje troje dece, pa digao ruku na sebe
Foto: Ilustracija

Ubicu prije 20-ak dana ostavila supruga

Tragedija u Bihaću: Muškarac ubio svoje troje dece, pa digao ruku na sebe

Stravična tragedija dogodila se u bihaćkom naselju Mali Lug. Kako nezvanično saznaju bosanskohercegovački mediji, za sada neimenovani muškarac ubio je troje maloljetne djece, a potom počinio samoubistvo.

"Uviđaj je u toku, a više informacija ćemo imati kasnije. Ja sam upravo došao na lice mjesta. Prijavu smo dobili od jednog pripadnika MUP-a, koji je ušao u kuću i zatekao stravičan prizor", rekao je Mujo Koričić, komesar MUP-a Unsko-sanskog kantona.

Prema nezvaničnim informacijama, ubicu je prije 20-ak dana ostavila supruga, što je mogući motiv za ovaj krvavi zločin, pišu Novosti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.