Dječaci od 14, 15 i 16 ucjenjivali školske drugarice: Sve je bilo dobrovoljno, što dižete frku
ilustracija

Srbija

Dječaci od 14, 15 i 16 ucjenjivali školske drugarice: Sve je bilo dobrovoljno, što dižete frku

Sve je bilo dobrovoljno. Ne vidim zašto toliko dižete frku.To je, kako saznaju Novosti, rekao šesnaestogodišnjak iz Zaječara koji je sa svojim rođacima od 14 i 15 godina osumnjičen da je ucjenjivao školske drugarice (13) i (15) da moraju da imaju intimne odnose sa njima trojicom.

On je prijetio da će, ako ga ne poslušaju, na društvenim mrežama objaviti fotografije sa obnaženim maloljetnicama.

"Svim dječacima sudija za maloljetnike je odredio pritvor do 30 dana.Njima su oduzeti telefoni i računari, i poslati na vještačenje u Beograd.",  piše beogradski list pozivajući se na izvor iz istrage. 

Sagovornik lista kaže da su sva tri dječaka priznala da su imala seksualne odnose sa djevojčicama, ali su tvrdili da je sve bilo na "dobrovoljnoj bazi i na obostrano uživanje".

"Nije bilo nikave ucjene.Sve što se dešavalo bilo je potpuno dobrovoljno. Uostalom, što vi dižete frku oko toga. Uopšte nam nije jasno. Pa, za naše godine je to potpuno prirodna stvar", kazao je jedan od maloljetnik.

Nakon ovakvog odgovora, istražni organi su bukvalno ostali nijemi i potpuno zatečeni.

"Ne samo da su priznali djelo, već su izgledali kao da se time hvale", navodi sagovornik Novosti.

Maloljetnik star 16 godina, navodno je ubijedio djevojčice da mu pošalju svoje obnažene fotografije. Posle toga je počeo da im prijeti da će njihove fotografije objaviti na svim društvenim mrežama ukoliko ne spavaju sa njim.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.