Penzioneri uhapšeni zbog međunarodnog šverca kokaina: Na kruzeru pronađena droga
Ilustracija

Penzioneri uhapšeni zbog međunarodnog šverca kokaina: Na kruzeru pronađena droga

Stariji bračni par uhapšen je zato što je velika količina kokaina zaplijenjena u njihovom prtljagu nakon krstarenja od Kariba do Evrope.

Sedamdesetogodišnjakinja i njen dvije godine stariji suprug uhapšeni su nakon što je u njihovoj kabini pronađena velika količina kokaina. Uhapšeni su po dojavi nakon što je brod kompanije Marco Polo of Cruise & Maritime Voyages pristao u luku Lisabona,prenosi B92.

“Uhapšen je stariji par koji je prenosio drogu na liniji koja je prevozila putnike po Karibima do Evrope. Optuženi su za međunarodnu trgovinu drogom“, navela je portugalska policija. 

Inače, nakon dojave koju je dobila portugalska policija nekoliko policajaca je bilo prerušeno u putnike, nakon čega je vremešni par konačno uhapšen u Lisabonu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.