Jedina frizura koja će stajati baš svakome
Ilustracija

Jedina frizura koja će stajati baš svakome

Frizura koja savršeno stoji i starijima i mlađima i laka je za održavanje.

Možda ne pratite pomno frizerske trendove, ali nekima zaista treba da ti šansu. 

Ako godinama imate istu frizuru, vrijeme je za malu promjenu i to onu koja će vam garantovano dobro stajati. Poznati frizer Leri King tvrdi da klasična paž frizura stoji apsolutno svima i da nikako ne možete pogriješiti ukoliko se odlučite da skratite svoju kosu do ili iznad ramena. 

"Bob ili paž ne podliježe promjenama, uvijek je u modi i izgleda dobro na svima, sigurno se neće pokajati ako se odlučite za ovu frizuru", rekao je frizer za britanski portal i pritom dao nekoliko savjeta kako da iskoristite paž na najbolji mogući način.

*Ako imate gustu kosu, morate stanjiti krajeve, kako ne biste izgledali poput pečurke. 

*Igrajte se s kosom: vežite, razbaružite, uvijte u lokne. 

*Ako želite da idete na provjerenu varijantu, ošišajte paž do ramena .

*Isprobajte i paž sa šiškama kao želite da izgledate šik.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.