Mozgalica: Pronađite Sneška među pahuljicama(FOTO)

Koliko vam je trebalo?

Mozgalica: Pronađite Sneška među pahuljicama(FOTO)

Ekipa na društvenim mrežama i ove godine zabavlja se mozgalicama s božićnim motivima, a neki ih nazivaju najtežim dosad.

U posljednjoj u nizu treba pronaći Sneška Belića skrivenog među pahuljicama, a za nju je zaslužan mađarski umjetnik Gergelo Dudas, poznat i kao Dudolf.

"Srećan decembar. Mali Sneško krije se među pahuljicama, možete li da ga pronađete?", napisao je uz svoju najnoviju mozgalicu.

Da li ste ga pronašli?

snjegovic

"Očekivao sam da će nositi šešir, trebao mi je minut", samo je jedan od komentara.

Koliko je vama trebalo?

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.