Pokrenuta istraga protiv para: Skinuli se i vodili ljubav na vrhu Keopsove piramide (VIDEO)
Foto: Ilustracija

Pokrenuta istraga protiv para: Skinuli se i vodili ljubav na vrhu Keopsove piramide (VIDEO)

Egipatska policija pokrenula je istragu nakon što se danski par popeo na Keopsovu piramidu u Gizi i fotografisao nag tokom seksualnog odnosa na vrhu jedne od najvećih turističkih atrakcija u zemlji.

Ministar za starine Khaled al-Anani podnio je krivičnu prijavu tužiocima koji su pokrenuli istragu, izvijestio je list "Al-Ahram".

Na video snimku se vide muškarac i žena kako se penju na vrh Velike piramide, a na kraju zamrznuta fotografija na kojoj poziraju goli dok vode ljubav.

Ne zna se da li je par još uvijek u Egiptu.

Trominutan snimak objavljen na Jutjubu izazvao je ogorčenje Egipćana.

"Skandal na vrhu piramide ... Kako li su se samo mogli popeti? Sigurno su podmitili čuvare", napisao je jedan korisnik Tvitera.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.