Medojević nakon ukazane ljekarske pomoći vraćen u ZIKS
Foto:Facebook

Medojević nakon ukazane ljekarske pomoći vraćen u ZIKS

Poslaniku Demokratskog Fronta Nebojša Medojević ukazana je ljekarska pomoć u Kliničkom centru Crne Gore zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Medojević se od prošle sedmice nalazi u zatvoru u Spužu. Stavljanje u zatvor je odredio Podgorički Viši sud. Poslanik od tada, već 9 dana, štrajkuje glađu.

"Nebojša se ne osjeća dobro. Ljekari ZIKSa će odlučiti kakvu proceduru će sprovesti", objavila je ranije danas njegova supruga Marina Medojević na Facebooku.Vijest je potvrido i DF.

"Nebojši je pozlilo! Prebačen u KBC! Upravo smo obaviješteni da se Nebojši Medojeviću zdravstveno stanje, kao posljedica devetodnevnog štrajka glađu, značajno pogoršalo!", objavljeno je na zvaničnoj Fejsbuk stranici DF-a.

Loše zdravstveno stanje je, najvjerovatnije, posledica iscrpljenosti.

Njegova supruga se ponovo oglasila na Fejsbuku istakvši da su ljekari upozorili da Medojević više ne smije biti bez hrane.

Hvala doktorima i sestrama na podršci i informacijama koje su mi dali. Primio je tri infuzije,uradili su analize krvi, UZ srca , EKG i još neke specijalističke nalaze. Pregledali su ga dva internista, kardiolog, hirurg i svi bili decidni ne smije više biti bez hrane. Dobio je terapiju i uput za zatvorski stacionar gdje se medicinsko osoblje brine o bolesnim zatvorenicima", napisala je Marina Medojević.

Medojević je odbio da kaže ko je pripadnik ANB-a koji mu je saopštio da je tužilac Mlivoje Katnić od bivšeg gradonačelnika Podgorice Miomira Mugoiše uzeo 100.000 eura kako mu ne bi odredio pritvor u slučaju javnosti poznatoj kao "Carine". Takođe, kažnjen je sa još dva mjeseca zatvora jer je odbio da svjedoči u predmetu koji je formiran povodom njegovih tvrdnji iz maja prošle godine, da je Katnić učestvovao u ratnom zločinu na teritoriji Cavtata tokom 1991. i 1992. godine. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.